De zekerheid van ervaren bouwers

Bij Barli, Millhome en Hodes werken medewerkers met hart en ziel in meerdere productiehallen aan prefab bouwsystemen. Door samen te werken met deze drie fabrikanten houden we kwaliteit en prijs scherp op elkaar afgestemd. Met een Robuust-woning bent u verzekerd van kwaliteit. Erwin van den Meerakker, projectleider bij Barli, licht toe:  

"Het grote voordeel van onze werkwijze is dat we altijd onder dezelfde omstandigheden produceren”, steekt Erwin van wal.

“Hierdoor zijn onze systemen constant van een hoog niveau. Verder besteden we in het voortraject veel aandacht aan het ontwerp en in het geval van Robuust aan mogelijke zorgvragen. Dit geeft toekomstige bewoners keuzemogelijkheden in een geïndustrialiseerd proces. En dat is uniek."

Comfortabel en duurzaam

Onderdeel van het ontwerp is een traditioneel fundament. Dit betekent dat de begane grond van de mantelzorgwoning van beton en staal is, met een watergevoede vloerverwarming/koeling die voor comfort zorgt. Erwin: “Daarbovenop komt een houtskelet bouwsysteem. Dit is van hoge kwaliteit, betrouwbaar en vooral duurzaam. Zeker omdat we hout gebruiken uit Europese productiebossen; het transport hiervan is kort en bij de vervaardiging komt geen CO2 vrij. Sterker nog: ze houden CO2 juist vast.”

Perfect op ruime groene kavels

Vanwege het milieuvriendelijke karakter passen Robuust-woningen perfect in het buitengebied en op ruime groene kavels. Zeker dankzij de dak- en gevelbekleding van duurzaam of circulair materiaal. “Natuurlijke grondstoffen in een natuurrijke omgeving: zo hoort het”, benadrukt Erwin. “De plek waar de woning komt, is trouwens bepalend voor de fundering. We kiezen de funderingsmethode - na sondering - met de kleinst mogelijke impact, die wel aan de constructieve eisen voldoet.”

Welkom bij onze bouwers

Barli, Millhome en Hodes gebruiken in het hele proces allerlei slimmigheden en innovatieve technieken en staan ieder bekend als familiebedrijven. Wilt u uw match met Robuust en haar bouwers verfijnen? Dan kunt u op afspraak de fabrieken bezoeken.

 

Demo's van onze woningen organiseren we bij tevreden klanten door het hele land. 

 

“Als de woning is afgewerkt, lopen we hem in de fabriek nog met u na”, aldus Erwin tot besluit. “Dan zetten we samen de puntjes op de i en krijgt u meer gevoel bij de woning die snel naar u toe komt.”

 

Vrijheid, flexibiliteit en
zekerheid: met een Robuust woning kun je jaren vooruit.

Vraag de brochure aan Vraag de brochure aan