Een Robuustwoning is doordacht en op alles voorbereid

Onze woning is ontworpen met de opdracht: “Maak een woning die voor geen millimeter aanvoelt als zorgwoning maar wel op een veranderende toekomst is voorbereid”. Zo ontstond, met inzet van architecten, (mantel)zorgverleners, en gebruikers iets moois. Een woning die véél meer is dan een mantelzorgwoning! Een duurzame en doordachte woning die op heel veel situaties past. Een woning die prima kan dienen als starterswoning, als mooie vrijstaande woning. Wilt u onderzoeken of onze woning u past? We gaan het gesprek graag met u aan. Als u onderstaand formulier invult nemen we altijd persoonlijk contact met u op en krijgt u onze brochure in uw mailbox. Zodra we u aan de lijn hebben vragen we u nog of u onze brochure ook op papier wilt ontvangen. Hopelijk tot snel!

 

NB. Er zijn steeds meer gemeenten die een prémantelzorgbeleid voeren waarmee de leeftijdsgrens voor mantelzorgwonen steeds variabeler wordt. Gemeentes die zich hierin profileren zijn o.a: Berg en DalBernhezeGoirleHorst aan de MaasLand van CuijkMeierijstad, NederweertOldebroekReusel de MierdenVenloWest Betuwe, Hardinxveld-Giessendam, Loon op Zand, Nunspeet, Oss, Westerveld, Dongen, Achtkarspelen, Elburg, Nijkerk en Almere. 

Benieuwd naar ons verhaal?

Vraag onze brochure aan. 

Ik ben geïnteresseerd in:

Model Zaan ECO 98m²
Model Dintel 67m²
Model Dieze-Linge-Vecht 98m²
Ik wil de brochure graag digitaal (per e-mail) ontvangen.
Ik wil graag een papieren versie van de brochure ontvangen.
Ik ga ermee akkoord dat Robuust Woning de door mij ingevulde gegevens opslaat en geef toestemming tot het opnemen van contact met mij via het ingevulde e-mailadres en/of telefoonnummer.*

* verplicht