Model Dieze-Linge-Vecht 98m²

Een heerlijk 'robuuste' woning. Met zijn 98 vierkante meter geschikt voor twee personen mét nog een logeerkamer en een gastentoilet. Hij wordt vanaf fabriek kant en klaar geleverd met een betonvloer en keramisch tegelwerk en uitstekende energieprestaties. Dit is de woning waarmee ons bedrijf begon. Hij is gaandeweg, in nauwe samenwerking met bouwfabriek Barli, geperfectioneerd tot wat hij nu is. Een woning die op een veranderende toekomst is voorbereid. Waarin u ouder kunt worden zonder u zorgen te hoeven maken of hij nog wel bij u past.

 

We ontzorgen u in de toekomst, tijdens het bouwen en voorafgaand aan de bouw.

 

Voor we beginnen te bouwen hebben we een overzichtelijk keuzeproces waardoor u heel snel weet wat u wilt, wat wij voor u gaan maken en voor welke prijs. We nemen u mee in alle uitvoeringen van deze woning en de binnenafwerkingsmogelijkheden die we voor u hebben bedacht.

Tijdens de bouw zijn we de spin in het web voor u. Elke vraag proberen we op elk moment te tackelen zodat u zich zo weinig mogelijk zorgen hoeft te maken. En…. We bouwen zoveel mogelijk in de fabriek zodat we met een beetje geluk maar een week bij u op locatie zijn.


Deze woning is al bij een aantal zeer tevreden klanten te bezoeken. Klik hier om een afspraak op locatie te maken.

Wij realiseren doordachte energiezuinige woningen (A+ tot A++++) die maximaal rekening houden met de woonwensen en zorgvraag van vandaag en de toekomst.
Stel uw
woning samen (kosten)

Vrijheid, flexibiliteit en
zekerheid: met een Robuust woning kun je jaren vooruit.

Vraag de brochure aan Vraag de brochure aan