Model Dintel 67m²

Een compacte en 'robuuste' woning. Met zijn 67 vierkante meter geschikt voor één of twee personen mét nog een werk/logeerkamer. Hij wordt vanaf fabriek kant en klaar geleverd met een betonvloer en keramisch tegelwerk en uitstekende energieprestaties. Hodes bouwde deze woning al een aantal keer voordat wij hem met hun optimaliseerden tot levensloopbestendige (mantelzorg)woning. Het is een woning die op een veranderende toekomst is voorbereid. Waarin u ouder kunt worden zonder u steeds zorgen te hoeven maken of hij nog wel bij u past.

 

We ontzorgen u in de toekomst, tijdens het bouwen en voorafgaand aan de bouw.

 

Voor we beginnen te bouwen hebben we een overzichtelijk keuzeproces waardoor u heel snel weet wat u wilt, wat wij voor u gaan maken en voor welke prijs. Tijdens de bouw zijn we de spin in het web voor u. Elke vraag proberen we op elk moment te tackelen zodat u zich zo weinig mogelijk zorgen hoeft te maken. En…. We bouwen zoveel mogelijk in de fabriek zodat we met een beetje geluk maar een week bij u op locatie zijn.

Wij realiseren doordachte energiezuinige woningen (A+ tot A++++) die maximaal rekening houden met de woonwensen en zorgvraag van vandaag en de toekomst.
Stel uw
woning samen (kosten)

Vrijheid, flexibiliteit en
zekerheid: met een Robuust woning kun je jaren vooruit.

Vraag de brochure aan Vraag de brochure aan