Model Zaan ECO 98m²

Zoals de Dieze, Linge en Vecht een heerlijk ruime 'robuuste' woning maar dan met nóg meer oog voor een schonere en betere wereld gebouwd. Met zijn 98 vierkante meter geschikt voor twee personen mét nog een logeerkamer en een gastentoilet. Hij wordt vanaf fabriek kant en klaar geleverd met een verzwaarde houten vloer en 100 circulaire vloerafwerkingskeuzes zoals kurk, marmoleum en parket. Ook zijn energieprestaties zijn geweldig! Met deze woning willen we echt een groene stip op de horizon zetten.
Al onze ervaring met het bouwen van de Dieze, Linge en Vecht en het eco-dna van Millhome maken deze woning tot wat hij nu is. Een woning die op een veranderende toekomst is voorbereid en waarmee u uzelf en de wereld om u heen overtuigend laat zien dat bouwen echt groen kan. Wordt u wat ouder en gebrekkiger? In deze woning kunt heel lang wonen zonder u zorgen te hoeven maken of hij nog wel bij u past.

 

We ontzorgen u in de toekomst, tijdens het bouwen en voorafgaand aan de bouw.
 

Voor we beginnen te bouwen hebben we een overzichtelijk keuzeproces waardoor u heel snel weet wat u wilt, wat wij voor u gaan maken en voor welke prijs. Tijdens de bouw zijn we de spin in het web voor u. Elke vraag proberen we op elk moment te tackelen zodat u zich zo weinig mogelijk zorgen hoeft te maken. En…. We bouwen zoveel mogelijk in de fabriek zodat we met een beetje geluk maar een week bij u op locatie zijn.
 

De Dieze, Linge en Vecht hebben nagenoeg dezelfde plattegrond en zijn al bij een aantal zeer tevreden klanten te bezoeken. Klik hier om een afspraak op locatie te maken.

Waarom de Ecowoning? Door Millhome

De Ecowoning van Millhome is een mooie, energiezuinige en comfortabele woning van hout. Dit is wat de Ecowoning bijzonder maakt:

  • Volledige houtbouw in de werkplaats
  • Biobased en energiezuinig
  • Hoogwaardig ontwerp en materiaalgebruik
  • Op maat gemaakt met opties en integraties

 

Volledige houtbouw in de werkplaats

De Ecowoning wordt volledig gemaakt van verantwoord gecertificeerd hout. Ons hout is duurzaam, heeft een lange levensduur en geeft een warme en natuurlijke sfeer. Anders dan bij reguliere woningbouw, wordt de Ecowoning volledig gebouwd in de werkplaats van Mill Home. Doordat er gebouwd wordt in een gecontroleerde omgeving, wordt een hoge kwaliteitsstandaard gegarandeerd. Bijkomende voordelen voor het milieu zijn o.a. het sterk verminderde aantal verkeersbewegingen en het veel beter kunnen beheersen van de afvalstromen. De woning wordt volledig afgebouwd. Dus inclusief de door jou gekozen opties, zoals keuken, badkamer en vloer. Als je Ecowoning klaar is, wordt je uitgenodigd voor een rondleiding door je nieuwe woning. Pas als je helemaal tevreden bent met je nieuwe thuis, wordt de woning in één dag getransporteerd en geplaatst op de door jou gekozen locatie.
 

Het zorgdragen voor een goede restwaarde van de woning is ook duurzaamheid. De herbruikbaarheid en verplaatsbaarheid van de woning zijn goed geborgd. Voor een A+ of A++++ woning is altijd een nieuwe eigenaar te vinden. 
 

Biobased en energiezuinig

Kiezen voor een Ecowoning betekent een keuze voor een beter milieu. De woning wordt biobased gebouwd. Kunststof materialen worden gemeden, er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen om een gezonde leefomgeving te creëren.

De optimale isolatie in vloer, gevel en dak zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. De woning is eenvoudig warm te houden in de winter en te koelen in de zomer. De woning is energiezuinig en zorgt dus ook voor een lage energierekening.

 

Hoogwaardig ontwerp en materiaalgebruik

De Ecowoning heeft een tijdloos ontwerp. Voorbij trends en hypes; duurzaamheid in alle aspecten. Door juist op zoek te gaan naar de harmonie tussen klassieke elementen en moderne innovaties, behoudt de woningen schoonheid en functionaliteit. Elk detail is scherp doordacht en past perfect. Een paar voorbeelden:

  • Gevelbekleding: het hoogwaardige Tricoya hout zorgt voor een verfijnde gevelafwerking.
  • Vloerafwerking: in de Ecowoning wordt een kurkvloer gebruikt als standaard vloer. Een marmoleum en parketvloer zijn meerprijsopties.
  • Keuken: in de Ecowoning is gekozen voor een composiet blad met Quooker die een luxe uitstraling geeft. Stel je keuken op maat samen door te kiezen voor kleur handgrepen, wastafels en keukenkastjes.

 

Op maat gemaakt met opties en integraties

Elke Ecowoning is naar wens samen te stellen met de configurator. Zo kun je voor het exterieur de kleur van de woning kiezen: licht, zandgrijs of donker. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een zonnepanelenset om je woning nog duurzamer te maken. In de woning zelf vind je keuzes terug die passen bij het duurzame en comfortabele karakter van de woning. Zoals een kurk- of marmoleum vloer, Siemens apparatuur of Quooker.

Wij realiseren doordachte energiezuinige woningen (A+ tot A++++) die maximaal rekening houden met de woonwensen en zorgvraag van vandaag en de toekomst.
Stel uw
woning samen (kosten)

Vrijheid, flexibiliteit en
zekerheid: met een Robuust woning kun je jaren vooruit.

Vraag de brochure aan Vraag de brochure aan