Duurzame pré-mantelzorgwoningen in de gemeente Bernheze

Sleutelklaar en op alles voorbereid

Geen gedoe dankzij het pré-mantelzorgbeleid in de gemeente Bernheze

Wist u dat u woont in een gemeente met een heel goed pré-mantelzorgbeleid? Dat is mooi want dat zou voor u zomaar dé uitkomst kunnen zijn om op relatief jonge leeftijd de overstap naar een pré-mantelzorgwoning te maken.

 

Bij Robuust kiest u voor:

  • Een woning met de allerhoogste restwaarde
  • Een woning met het hoogst haalbare energielabel
  • Bouwen zonder gedoe door een simpel keuzeproces
  • Een bouwpartner met kennis van mantelzorg

 

Wij realiseren doordachte energiezuinige woningen (A+ tot A++++) die maximaal rekening houden met de woonwensen en de zorgvraag van vandaag en de toekomst.

Lees meer

De voordelen van Robuust Woning in de gemeente Bernheze

Binnen de gemeente Bernheze is er een pré-mantelzorgbeleid. Hierdoor is een overstap naar een mantelzorgwoning eenvoudiger te regelen en mogelijk ook zonder vergunning. De kans dat u daarmee een verhuizing naar een verpleeghuis uitstelt (of mogelijk afstelt) is bijzonder groot. Wonen in een vertrouwde omgeving met vertrouwde mensen om u heen raakt onder handbereik. Ook biedt het kansen voor jongeren om woonruimte te vinden. En dat voor veel langere duur waardoor investeren in een goede woning interessanter wordt.

 

In een notendop speelt binnen uw gemeente het volgende:

  • Vanaf 55+ mogen al mantelzorgwoningen gebouw worden zonder zorgindicatie
  • Bent u 55-, zelfs dan mag u bouwen maar dan moet u een mantelzorgverklaring kunnen overleggen
  • U hoeft geen directe relatie te hebben met uw mantelzorger(s)
  • Buiten de bebouwde kom, bouwt u vergunningsvrij tot 100m2

 

Voor meer informatie kijkt u op:

https://www.bernheze.org/inwoners-en-ondernemers/bouwen-en-verbouwen/mantelzorgwoning/

Wij realiseren doordachte energiezuinige woningen (A+ tot A++++) die maximaal rekening houden met de woonwensen en zorgvraag van vandaag en de toekomst.
Stel uw
woning samen (kosten)
Robuust

De productie

Mooi, slim en betrouwbaar bouwen. Dat doen we in drie prefabfabrieken: Barli in Uden, Hodes in Goor en eco-gerichte bouwer, Mill Home in Mill. Alle drie bouwen al jarenlang woningen met een hoge kwaliteit. Ze doen dit volgens een vast procedé wat al die jaren door is ontwikkeld tot wat het nu is. Voor het seriematig bouwen van mantelzorgwoningen zijn wij met onze expertise hun unieke partner. 

 

We bouwen in duurzame fabrieken met duurzame materialen. U bent van harte welkom om u door ons rond te laten leiden. Dit doen we op afspraak.

Lees meer

Over ons

Wij zijn Michel van den Burg en Geert Robben. 

Zorg voor een ander en een mooiere wereld zit in onze genen. Zo ontstaat dé energiezuinige (mantelzorg)woning waar u zelf ook wel zou willen wonen. Een woning die robuust en doordacht is, waar alles stevig aanvoelt, waar je binnenshuis geborgenheid voelt en in verbinding bent met wat buiten gebeurt. Een woning waarin u en uw gasten zich thuis en welkom voelen. Nu en in de toekomst. Een woning die onbezorgd jaren (met u) mee gaat. Een woning die A+ tot A++++ scoort met zijn energielabel!

 

Schoonmoeder Geert: "Fijn dat ik naast mijn dochter en schoonzoon kan wonen. Zij hebben voor mij een mooie plek gecreëerd waarbij Geert's bouwervaring erg goed van pas kwam"

Lees meer

Benieuwd naar ons verhaal?

Vraag onze brochure aan. 

Ik wil de brochure graag digitaal (per e-mail) ontvangen.
Ik wil graag een papieren versie van de brochure ontvangen.
Ik ga ermee akkoord dat Robuust Woning de door mij ingevulde gegevens opslaat en geef toestemming tot het opnemen van contact met mij via het ingevulde e-mailadres en/of telefoonnummer.*

* verplicht