Mooi pré-mantelzorgwonen in de gemeente Goirle

Klaar voor een veranderende toekomst

Gemakkelijker mantelzorgbouwen via het pré-mantelzorgbeleid in de gemeente Goirle

Wist u dat gemeente Goirle een heel goed pré-mantelzorgbeleid heeft? Daarmee is ze samen met nog 26 gemeentes pionier op dit gebied. Dat zou voor u zomaar dé uitkomst kunnen zijn om de overstap naar een pré-mantelzorgwoning te maken. Wellicht al veel vroeger dan u dacht.

 

Robuust biedt u:

  • Maximaal comfort, nu en in de veranderende toekomst
  • Een woning met hoge restwaarde omdat hij doordacht is op verplaatsbaarheid
  • De hoogst haalbare energielabels (A+ tot A++++)
  • Bouwen via een simpel keuzeproces
  • Een bouwpartner met kennis van mantelzorg

 

Wij realiseren bijzonder energiezuinige woningen (A+ tot A++++). Woningen die voor zijn bereid op  uw woonwensen van vandaag en de dag van morgen.

Lees meer

De voordelen van Robuust Woning in de gemeente Goirle

Dankzij de gemeente Goirle en haar pré-mantelzorgbeleid is een overstap naar een mantelzorgwoning eenvoudiger te regelen dan voorheen. Met een beetje geluk kan het zelfs zonder vergunning. Zo heeft u de gelegenheid om een verhuizing naar een verpleeghuis uit te stellen (of afstellen). En…. Wat is er mooier dan te kunnen wonen in een vertrouwde omgeving met vertrouwde mensen om u heen? Mensen die graag voor u willen zorgen, met of zonder samenwerking met thuiszorg. Als daarbij ook nog eens de mogelijkheid ontstaat om uw kinderen of kleinkinderen van woongelegenheid te voorzien, dan is uw plaatje wellicht helemaal compleet. Wij adviseren en begeleiden u hierbij graag. Geheel vrijblijvend, al hopen we natuurlijk dat u net zo verliefd op onze woning wordt als wij zelf zijn.

 

In een notendop speelt binnen uw gemeente het volgende:

  • De gemeente geeft voor de pré-mantelzorgfase (mantelzorg zonder afgifte van een zorgindicatie) omgevingsvergunningen af. Ontstaat er later mantelzorg dan vervalt de vergunning om zo over te gaan op vergunningsvrij mantelzorgwonen.
  • Vanaf 67+ mogen (pré)mantelzorgwoningen gebouwd worden
  • Er moet sprake zijn van een relatie met uw mantelzorger(s)
  • Er moet voldoende parkeergelegenheid zijn (liefst op het eigen kavel)
  • Buiten de bebouwde kom, bouwt u vergunningsvrij tot 100m2

 

Voor een uitgebreide beschrijving van het gemeentelijk beleid kijkt u op:

Beleidsregel pré mantelzorgwoningen gemeente Goirle

 

Wij realiseren doordachte energiezuinige woningen (A+ tot A++++) die maximaal rekening houden met de woonwensen en zorgvraag van vandaag en de toekomst.
Stel uw
woning samen (kosten)
Robuust

De productie

Mooi, slim en betrouwbaar bouwen. Dat doen we in drie prefabfabrieken: Barli in Uden, Hodes in Goor en eco-gerichte bouwer, Mill Home in Mill. Alle drie bouwen al jarenlang woningen met een hoge kwaliteit. Ze doen dit volgens een vast procedé wat al die jaren door is ontwikkeld tot wat het nu is. Voor het seriematig bouwen van mantelzorgwoningen zijn wij met onze expertise hun unieke partner. 

 

We bouwen in duurzame fabrieken met duurzame materialen. U bent van harte welkom om u door ons rond te laten leiden. Dit doen we op afspraak.

Lees meer

Over ons

Wij zijn Michel van den Burg en Geert Robben. 

Zorg voor een ander en een mooiere wereld zit in onze genen. Zo ontstaat dé energiezuinige (mantelzorg)woning waar u zelf ook wel zou willen wonen. Een woning die robuust en doordacht is, waar alles stevig aanvoelt, waar je binnenshuis geborgenheid voelt en in verbinding bent met wat buiten gebeurt. Een woning waarin u en uw gasten zich thuis en welkom voelen. Nu en in de toekomst. Een woning die onbezorgd jaren (met u) mee gaat. Een woning die A+ tot A++++ scoort met zijn energielabel!

 

Schoonmoeder Geert: "Fijn dat ik naast mijn dochter en schoonzoon kan wonen. Zij hebben voor mij een mooie plek gecreëerd waarbij Geert's bouwervaring erg goed van pas kwam"

Lees meer

Benieuwd naar ons verhaal?

Vraag onze brochure aan. 

Ik wil de brochure graag digitaal (per e-mail) ontvangen.
Ik wil graag een papieren versie van de brochure ontvangen.
Ik ga ermee akkoord dat Robuust Woning de door mij ingevulde gegevens opslaat en geef toestemming tot het opnemen van contact met mij via het ingevulde e-mailadres en/of telefoonnummer.*

* verplicht