Sleutelklare pré-mantelzorgwoningen in de gemeente Land van Cuijk

Duurzaam en op alles voorbereid

Net even dichterbij dankzij het pré-mantelzorgbeleid in de gemeente Land van Cuijk

Woont u in gemeente Land van Cuijk? Dan woont u in een gemeente met een heel goed pré-mantelzorgbeleid. Dat zou voor u zomaar dé uitkomst kunnen zijn. Door dit beleid kan u op jonge leeftijd de overstap al maken naar een pré-mantelzorgwoning.

 

Als u dat met Robuust doet dan kiest u voor:

 

 • Bouwen zonder gedoe in een overzichtelijk keuzeproces
 • Bouwen volgens bouwbesluit en de hoogst haalbare energienorm
 • Bouwen met een betonnen vloer voor maximaal comfort en duurzaamheid
 • Een woning waar alles al op en aan zit (keuken, badkamer, installatietechniek, afwerking etc)
 • Een woning met de allerhoogste restwaarde
 • Een bouwpartner met kennis van en liefde voor mantelzorg

 

Onze energiezuinige woningen (A+ tot A++++) houden op en top rekening met uw veranderende zorgvraag en woonwensen.

Lees meer

De voordelen van Robuust Woning in de gemeente Land van Cuijk

De gemeente Land van Cuijk heeft een pré-mantelzorgbeleid. De kans dat u daarmee een verhuizing naar een verpleeghuis uitstelt (of mogelijk afstelt) is bijzonder groot. Als u daardoor kan wonen in een vertrouwde omgeving met vertrouwde mensen om u heen dan is het cirkeltje toch rond? Tegelijk kunt u door vroegtijdig van woning te wisselen kansen bieden aan uw kinderen of kleinkinderen die vaak moeilijk aan woonruimte komen. We adviseren u graag en vrijblijvend.

 

In een notendop speelt binnen uw gemeente het volgende:

 

 • De gemeente geeft voor de pré-mantelzorgfase tijdelijke omgevingsvergunningen af voor een periode van maximaal 10 jaar. Ontstaat er binnen die 10 jaar mantelzorg dan vervalt de vergunning om zo over te gaan op vergunningsvrij mantelzorgwonen.
 • Vanaf circa 67+ mogen al mantelzorgwoningen gebouwd worden zonder zorgindicatie
 • Er moet sprake zijn van een relatie met uw mantelzorger(s)
 • Er moet voldoende parkeergelegenheid zijn op het eigen kavel
 • Buiten de bebouwde kom, bouwt u vergunningsvrij tot 100m2

 

Voor een uitgebreide beschrijving van het gemeentelijk beleid kijkt u op:

Beleidsregel Pré-mantelzorgwoningen

Wij realiseren doordachte energiezuinige woningen (A+ tot A++++) die maximaal rekening houden met de woonwensen en zorgvraag van vandaag en de toekomst.
Stel uw
woning samen (kosten)
Robuust

De productie

Mooi, slim en betrouwbaar bouwen. Dat doen we in drie prefabfabrieken: Barli in Uden, Hodes in Goor en eco-gerichte bouwer, Mill Home in Mill. Alle drie bouwen al jarenlang woningen met een hoge kwaliteit. Ze doen dit volgens een vast procedé wat al die jaren door is ontwikkeld tot wat het nu is. Voor het seriematig bouwen van mantelzorgwoningen zijn wij met onze expertise hun unieke partner. 

 

We bouwen in duurzame fabrieken met duurzame materialen. U bent van harte welkom om u door ons rond te laten leiden. Dit doen we op afspraak.

Lees meer

Over ons

Wij zijn Michel van den Burg en Geert Robben. 

Zorg voor een ander en een mooiere wereld zit in onze genen. Zo ontstaat dé energiezuinige (mantelzorg)woning waar u zelf ook wel zou willen wonen. Een woning die robuust en doordacht is, waar alles stevig aanvoelt, waar je binnenshuis geborgenheid voelt en in verbinding bent met wat buiten gebeurt. Een woning waarin u en uw gasten zich thuis en welkom voelen. Nu en in de toekomst. Een woning die onbezorgd jaren (met u) mee gaat. Een woning die A+ tot A++++ scoort met zijn energielabel!

 

Schoonmoeder Geert: "Fijn dat ik naast mijn dochter en schoonzoon kan wonen. Zij hebben voor mij een mooie plek gecreëerd waarbij Geert's bouwervaring erg goed van pas kwam"

Lees meer

Benieuwd naar ons verhaal?

Vraag onze brochure aan. 

Ik wil de brochure graag digitaal (per e-mail) ontvangen.
Ik wil graag een papieren versie van de brochure ontvangen.
Ik ga ermee akkoord dat Robuust Woning de door mij ingevulde gegevens opslaat en geef toestemming tot het opnemen van contact met mij via het ingevulde e-mailadres en/of telefoonnummer.*

* verplicht