Duurzame pré-mantelzorgwoningen in de gemeente West Betuwe

Sleutelklaar en op alles voorbereid

Geen gedoe dankzij het pré-mantelzorgbeleid in de gemeente West Betuwe

Gemeente West Betuwe heeft pré-mantelzorgbeleid. Dat zou voor u kunnen betekenen dat u al veel sneller dan u dacht de overstap zou kunnen maken naar een pré-mantelzorgwoning.

 

Robuust Woning bouwt voor u pré-mantelzorgwoningen:

  • Zonder gedoe en met overzichtelijke keuzes
  • Met maximaal comfort (net onder de toegestane 100m2)
  • Met bijzonder hoge restwaarde (interessant als u de woning verwacht te verplaatsen op termijn)
  • Met allerhoogste energielabel

 

U kiest voor een bouwpartner met met oog voor uw zorg en met kennis van mantelzorg.

Lees meer

De voordelen van Robuust Woning in de gemeente West Betuwe

Gemeente West Betuwe hanteert pré-mantelzorgbeleid. Hoe mooi is dat? Wellicht kunt u hierdoor al veel sneller de overstap maken naar mantelzorgwonen in een vertrouwde omgeving met vertrouwde mensen om u heen. In veel gevallen kan dat al zonder vergunning. We wijzen u daarbij graag de weg. Zou het niet fijn zijn als u daarmee een verhuizing naar een verpleeghuis overbodig maakt? Hoe vroeger u de overstap maakt, hoe langer u zorgelozer kan genieten. Ook wordt investeren in een goede woning hierdoor interessanter.

 

In een notendop speelt binnen uw gemeente het volgende:

  • De gemeente geeft voor de pré-mantelzorgfase (mantelzorg zonder afgifte van een zorgindicatie) omgevingsvergunningen af. Ontstaat er later mantelzorg dan vervalt de vergunning om zo over te gaan op vergunningsvrij mantelzorgwonen.
  • Vanaf 67+ mogen (pré)mantelzorgwoningen gebouwd worden
  • Er moet sprake zijn van een relatie met uw mantelzorger(s)
  • Er moet voldoende parkeergelegenheid zijn (liefst op het eigen kavel)
  • U bouwt vergunningsvrij tot 100m2

 

Voor een uitgebreide beschrijving van het gemeentelijk beleid kijkt u op:
Beleidsregel pre-mantelzorgwoningen gemeente West Betuwe

Wij realiseren doordachte energiezuinige woningen (A+ tot A++++) die maximaal rekening houden met de woonwensen en zorgvraag van vandaag en de toekomst.
Stel uw
woning samen (kosten)
Robuust

De productie

Mooi, slim en betrouwbaar bouwen. Dat doen we in drie prefabfabrieken: Barli in Uden, Hodes in Goor en eco-gerichte bouwer, Mill Home in Mill. Alle drie bouwen al jarenlang woningen met een hoge kwaliteit. Ze doen dit volgens een vast procedé wat al die jaren door is ontwikkeld tot wat het nu is. Voor het seriematig bouwen van mantelzorgwoningen zijn wij met onze expertise hun unieke partner. 

 

We bouwen in duurzame fabrieken met duurzame materialen. U bent van harte welkom om u door ons rond te laten leiden. Dit doen we op afspraak.

Lees meer

Over ons

Wij zijn Michel van den Burg en Geert Robben. 

Zorg voor een ander en een mooiere wereld zit in onze genen. Zo ontstaat dé energiezuinige (mantelzorg)woning waar u zelf ook wel zou willen wonen. Een woning die robuust en doordacht is, waar alles stevig aanvoelt, waar je binnenshuis geborgenheid voelt en in verbinding bent met wat buiten gebeurt. Een woning waarin u en uw gasten zich thuis en welkom voelen. Nu en in de toekomst. Een woning die onbezorgd jaren (met u) mee gaat. Een woning die A+ tot A++++ scoort met zijn energielabel!

 

Schoonmoeder Geert: "Fijn dat ik naast mijn dochter en schoonzoon kan wonen. Zij hebben voor mij een mooie plek gecreëerd waarbij Geert's bouwervaring erg goed van pas kwam"

Lees meer

Benieuwd naar ons verhaal?

Vraag onze brochure aan. 

Ik wil de brochure graag digitaal (per e-mail) ontvangen.
Ik wil graag een papieren versie van de brochure ontvangen.
Ik ga ermee akkoord dat Robuust Woning de door mij ingevulde gegevens opslaat en geef toestemming tot het opnemen van contact met mij via het ingevulde e-mailadres en/of telefoonnummer.*

* verplicht