Wij zijn Robuust

Mensgedreven techneuten

Liefde voor techniek en zorg voor een ander zit in onze genen. In samenwerking met Barli, 

'Wij geloven dat u plezierig woont in een duurzame woning die past bij uw actuele woonwensen en zorgvraag, waarbij oog is voor uw toekomstperspectief en de omgeving'

 

 

In de 'kleinere woningen-markt' behoren onze woningen bij de betere en grotere woningen. De term unit-woning of Tiny House zou niet gepast zijn. We willen u liefst op geen enkel vlak in laten leveren op woongenot. Onze woningen variëren van 65 tot 98m2 en zijn is ruim van opzet en van hoogwaardige kwaliteit. Woningen die in alle opzichten passen bij wonen in het buitengebied. In verbinding met buiten en tegelijk ook binnenshuis bijzonder licht en comfortabel. De woningen bieden, waar nodig, optimale, opschaalbare zorgmogelijkheden. De woningen zijn verplaatsbaar (zoals de wet vraagt voor vergunningsvrije mantelzorgwoningen). Mede door de verplaatsbaarheid, hoog energielabel (A+ tot A++++) en duurzame materiaalkeuzes heeft elke woning een goede restwaarde.

Michel van den Burg
(eigenaar)
Geert Robben
(eigenaar)
Ilonka van der Heijden
(teamsupport)
Cora Bransen
(accountmanager)

Veranderende zorg, blijvend wooncomfort

Dichtbij

Wij brengen een mantelzorgwoning letterlijk en figuurlijk dichtbij. In de achtertuin, in de naastgelegen wei of ergens anders in uw directe omgeving.   

Door een doordacht bouwconcept met een soepel keuzeproces en het uit handen nemen van het vergunningen- en bouwtraject,  snelle levering en plaatsing kan u zo zorgeloos mogelijk naar uw nieuwe woning.

Vertrouwd

We denken als bouwers en als dienstverleners. We zijn benaderbaar, we communiceren in begrijpelijke taal, we verdiepen ons in uw behoeften en zorg en we hebben een ‘alles-voor-een-glimlach’-mentaliteit om te zorgen dat u straks trots en tevreden woont in onze woning. We komen het liefst bij u thuis aan de keukentafel, waar het voor u vertrouwd voelt en waar we zo tastbaar mogelijk kunnen 'bomen' over wat het beste past.

 

En mocht u liever naar ons komen? Ook bij ons op kantoor staan de koffie en onze mensen voor u klaar. 

Lees verder

Vrijheid

Wij weten dat comfort niet alleen komt uit voorzieningen en vierkante meters. Het zit hem in buitenruimte, huiselijkheid, in het gevoel van gastvrijheid en in de keuzevrijheid om uw woning naar eigen smaak te kunnen maken. Wij gaan voor uw ‘Wauw, kan mijn woning er echt zo mooi uitzien?’. Een woning waar optimaal genieten van het leven voorop staat. Wij geloven dat we u met ons overzichtelijke keuzepakket die Wauw-woning kunnen bezorgen die u zoekt.

Doordacht

We bieden een doordacht product én een doordacht proces. Onze woning is ontwikkeld op basis van slimme ideeën en uitgebreide expertise en ervaring van bouwers, thuis-, mantel- en verpleegzorgers. Onze duurzame woning wordt seriematig gebouwd in een moderne ‘bouwfabriek’ bij één van de grootste en modernste prefab woningbouwproducenten van Nederland, Barli in Uden. Een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Daardoor leveren we hoge kwaliteit. Én nog vlot ook.

De periode van bouwen en plaatsen kiest u met ons uit (op basis van beschikbaarheid van een productieplek in de fabriek). Met of zonder ons kan u online passen hoe onze woning op uw kavel past en andere keuzemogelijkheden toepassen op de door u gekozen woning. In een 3d-model ziet u het effect van uw keuzes en worden de kosten in beeld gebracht. 

Lees verder

Zekerheid

U wilt zeker zijn van een woning met duurzame, blijvende kwaliteit en lange levensduur. We kozen daarom voor een betonvloer en duurzame 'robuuste' materialen. Ofwel, aan onze woning rammelt niets, u kunt er de toekomst mee tegemoet. Wat er ook verandert aan uw woonbehoeften, bij ons bent u zeker van blijvend wooncomfort. Wat we ook met zekerheid kunnen zeggen: uw woning is ‘af’ voordat hij de fabriek verlaat. Dat lopen we samen met u na. Geen gedoe met maandenlang bouwbusjes en -mensen bij u op de oprit. Wel zo fijn (en duurzaam). De woning heeft een brede toepasbaarheid en kan de komende jaren prima aangeboden kunnen worden voor doorverkoop en verplaatsing, mocht dat wenselijk zijn. In de meeste gevallen is zélfs onze slimme fundering gemakkelijk te verwijderen en te hergebruiken. 

Lees verder
Wij realiseren doordachte energiezuinige woningen (A+ tot A++++) die maximaal rekening houden met de woonwensen en zorgvraag van vandaag en de toekomst.
Stel uw
woning samen (kosten)