Wij zijn Robuust

Geert Robben en Michel van den Burg

We zijn mens gedreven techneuten. Liefde voor techniek en zorg voor een ander zit in onze genen. In samenwerking met Barli bouwen we dé energiezuinige zorgwoning waar u zelf ook wel zou willen wonen. Een woning die robuust en doordacht is. Een woning waarin u zich thuis voelt. Nu en in de toekomst. Een woning die op uw mogelijk veranderende zorgvraag voorbereid is. 

'Wij geloven dat u plezierig woont in een duurzame mantelzorgwoning die past bij uw actuele woonwensen en zorgvraag, waarbij oog is voor uw toekomstperspectief en de omgeving'

We zorgen ervoor dat mensen die mantelzorg nodig (gaan) hebben, en om die reden op zoek zijn naar een nieuwe woning dichtbij hun mantelzorger, niet in hoeven te leveren op woongenot. Een woning die ruim is van opzet. Een woning die in alle opzichten past bij wonen in het buitengebied. In verbinding met buiten en binnenshuis bijzonder licht en comfortabel.

We hebben er rekening mee gehouden dat u ouder wordt. De woning biedt daarom optimale, opschaalbare zorgmogelijkheden. De woning is verplaatsbaar (zoals de wet vraagt voor vergunningsvrije mantelzorgwoningen). Mede door de verplaatsbaarheid, hoog energielabel (A+ tot A++++) en duurzame materiaalkeuzes heeft de woning een goede restwaarde.

Michel van den Burg (eigenaar)
Geert Robben (eigenaar)
Ilonka van der Heijden (teamsupport)

Veranderende zorg, blijvend wooncomfort

Dichtbij

Wij brengen een mantelzorgwoning letterlijk en figuurlijk dichtbij. In de achtertuin, in de naastgelegen wei of ergens anders in uw directe omgeving.   

Door een doordacht bouwconcept met een soepel keuzeproces en het uit handen nemen van het vergunningen- en bouwtraject,  snelle levering en plaatsing kan u zo zorgeloos mogelijk naar uw nieuwe woning.

 

Onze mantelzorgmakelaar op het gebied van wonen, Jacqueline, vertelt u hier graag meer over. 

Lees verder

Vertrouwd

We denken als bouwers en als dienstverleners. We zijn benaderbaar, we communiceren in begrijpelijke taal, we verdiepen ons in uw behoeften en zorg en we hebben een ‘alles-voor-een-glimlach’-mentaliteit om te zorgen dat u straks trots en tevreden woont in onze woning. We komen het liefst bij u thuis aan de keukentafel, waar het voor u vertrouwd voelt en waar we zo tastbaar mogelijk kunnen 'bomen' over wat het beste past.

 

En mocht u liever naar ons komen? Ook bij ons op kantoor staan de koffie en onze mensen voor u klaar. 

Lees verder

Vrijheid

We begrijpen dat u ouder wordt en mogelijk een grote stap maakt naar kleiner of 'anders' wonen. Soms noodgedwongen, soms met het oog op de toekomst. Ongeacht de situatie: U wilt niet inleveren op wooncomfort. Dat snappen wij. We weten ook dat comfort niet alleen komt uit voorzieningen en vierkante meters. Het zit hem in buitenruimte, huiselijkheid, in het gevoel van gastvrijheid en in de keuzevrijheid om uw woning naar eigen smaak te kunnen maken. Wij gaan voor uw ‘Wauw, kan mijn woning er echt zo mooi uitzien?’. Een woning waar optimaal genieten van het leven voorop staat. 

Doordacht

We bieden een doordacht product én een doordacht proces. Onze woning is ontwikkeld op basis van slimme ideeën en uitgebreide expertise en ervaring van bouwers, thuis-, mantel- en verpleegzorgers. Onze duurzame woning wordt seriematig gebouwd in een moderne ‘bouwfabriek’ bij één van de grootste en modernste prefab woningbouwproducenten van Nederland, Barli in Uden. Een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Daardoor leveren we hoge kwaliteit. Én nog vlot ook.

De periode van bouwen en plaatsen kiest u met ons uit (op basis van beschikbaarheid van een productieplek in de fabriek). Met of zonder ons kan u online passen hoe onze woning op uw kavel past en andere keuzemogelijkheden toepassen op de door u gekozen woning. In een 3d-model ziet u het effect van uw keuzes en worden de kosten in beeld gebracht. 

Lees verder

Zekerheid

U wilt zeker zijn van een woning met duurzame, blijvende kwaliteit en lange levensduur. We kozen daarom voor een betonvloer en duurzame 'robuuste' materialen. Ofwel, aan onze woning rammelt niets, u kunt er de toekomst mee tegemoet. Wat er ook verandert aan uw zorg- of woonbehoeften, bij ons bent u zeker van blijvend wooncomfort. Wat we ook met zekerheid kunnen zeggen: uw woning is ‘af’ voordat hij de fabriek verlaat. Dat lopen we samen met u na. Geen gedoe met maandenlang bouwbusjes en -mensen bij u op de oprit. Wel zo fijn (en duurzaam). Zelfs na de mantelzorgfase behoudt de woning een brede toepasbaarheid en zou deze ook prima aangeboden kunnen worden voor verkoop en verplaatsing. In de meeste gevallen is zélfs onze slimme fundering gemakkelijk te verwijderen en te hergebruiken. 

Lees verder

(pré) Mantelzorgwonen versus woningnood

Samen met het Kadaster en Mantelzorg.nl brengen we in beeld waar de kansen liggen voor gemeenten om oplossingen te vinden voor het woningvoorraadprobleem door meer ruimte te geven voor (pré-)mantelzorgwonen.

Wij realiseren doordachte energiezuinige woningen (A+ tot A++++) die maximaal rekening houden met de woonwensen en zorgvraag van vandaag en de toekomst.
Samenstellen
in de configurator

Een beter bouwproces in onze topfabriek. De teller staat hier op:

2
7
8
9